領人歸主

因為從頭一天直到如今,你們是同心合意的興旺福音。『腓立比書1:5』


华人福音基督教会 • 德恩堂


约一 1:9 我们若认自己的罪,神是信实的,是公义的,必要赦免我们的罪,洗净我们一切的不义。(和合本) 1 John 1:9 If we confess our sins, He is faithful and just to forgive us our sins and to cleanse us from all unrighteousness. (NKJV)
(這禮拜背誦默想經文)

日期 題目/講員 相關經文 錄音/資料
2022-03-06 好人也需要信主才能得救嗎?Does Good People Need the Lord to be Saved?
馮 偉 牧師 Rev. Wei Feng
羅馬書3:23; 6:23
羅馬書6:23 因為罪的工價乃是死。惟有神的恩賜,在我們的主基督耶穌裡乃是永生。 Romans 6: 23 For the wages of sin is death, but the gift of God is eternal life in Christ Jesus our Lord. (NKJV)